Over ons

RS-JVDM-9773.jpg

Sinds 1990 de juiste weg naar uw rijbewijs!

RS-JVDM-9768.jpg
RS-JVDM-9775.jpg

Sinds 1974 is onze rijschool een vast gegeven in de gemeente Aalburg. Allereerst door Cor van der Mooren en later overgenomen door zijn zoon Arjan van der Mooren.

In 1990 was u al welkom voor het auto- en motorrijbewijs en tevens voor de druk bezochte theorielessen die in het oude dorpshuis in Wijk en Aalburg gegeven werden. Destijds werden deze lessen gegeven door Arjan en Cristel met medewerking van de kundige instructeurs Marcel en Monique.

In 1997 maakte de rijschool een enorme groei door. Een groot samenwerkingsverband en een flinke uitbreiding zorgde voor de nieuwe naam: ‘4WARD Rijopleidingen’. Er kwamen meer en meer opleidingen ter beschikking en in 2000 zag men regelmatig de prachtige, nieuwe Scania met aanhanger rondrijden. Vele cursisten kwamen naar onze rijschool om hun chauffeursdiploma te behalen.

In 2007 besloten Arjan en Cristel van der Mooren een nieuwe weg in te slaan en afscheid te nemen van de beroepsopleidingen in eigen beheer en weer terug te gaan naar de basis. De naam ‘4WARD Rijopleidingen’ veranderde naar ‘Cristel & Arjan van der Mooren’. Collega’s konden een beroep op ons doen en ons inhuren wanneer zij, om wat voor reden dan ook, hulp nodig hadden. Zo kan het zijn dat u Arjan van der Mooren nog regelmatig tegenkwam in een vrachtauto en/of aanhangwagen achter de personenauto.

Toen per 1 maart 2010 het bromfiets praktijkexamen verplicht werd, besloten wij om ons vooral te gaan richten op de auto- en bromfietsrijles. In de jaren die daarop volgde kreeg onze rijschool de RIS (Rijopleiding In Stappen) goedkeuring van het CBR en hebben wij ons gespecialiseerd in autisme en ADHD begeleidende opleidingen.

Sinds 2017 is Jessie van der Mooren ook werkzaam in de rijschool en dit betekent een jonge en frisse wind binnen ons bedrijf.

Wij beschikken over 2 nieuwe Ford Fiesta's, een zeer vriendelijke overzichtelijke auto om autorijden te leren (schakelauto) en een Toyota Prius Hybride (automaat).